Kinesio taping

Specifična tehnika s elastičnim trakama koja pruža podršku kod mišićno-ligamentarnih ozljeda, bolnih stanja i edema. Aktivira analgetski aparat tijela, potiče rad mišića te poboljšava cirkulaciju krvi i limfe.

Specifična tehnika s elastičnim trakama koja pruža podršku kod mišićno-ligamentarnih ozljeda, bolnih stanja i edema. Aktivira analgetski aparat tijela, potiče rad mišića te poboljšava cirkulaciju krvi i limfe.

Upoznajte terapiju

Kinesiotaping je tehnika koja koristi postavljanje elastičnih traka u terapijske svrhe za liječenje mišićno-ligamentarnih oštećenja, uklanjanje bolnih stanja i edema kod djece i odraslih.

Trake se pažljivo postavljaju kako bi stimulirale receptore na koži i smanjile bol, pružajući podršku mišićima te potičući ispravno funkcioniranje tijela. Ova tehnika služi kao dio sveobuhvatnog pristupa terapiji, omogućavajući brži oporavak i poboljšanje funkcionalnosti tijela.

Prilagođava se individualnim potrebama pacijenta. Bez obzira na to jeste li sportaš s ozljedom ili osoba koja pati od kronične boli, naš terapeut će pružiti personaliziranu terapiju usmjerenu prema vašem stanju i pratiti vaš napredak osiguravajući da terapija bude učinkovita.

Traka ostaje na koži između 3 do 5 dana, a normalne svakodnevne aktivnosti su izvedive, uključujući kupanje i tuširanje. U slučaju potrebe, traka se može zamijeniti ili prilagoditi kako bi se postigao optimalni terapijski rezultat.

Iskusite prednosti ove terapije i krenite prema boljem zdravlju i funkcioniranju tijela.

Sportske ozljede

Rehabilitacije nakon operacija

Poboljšanje sportske izvedbe

Poboljšanje limfne drenaže

Ligamentarno-tetivna korekcija

Potrebe prostorne i mehaničke korekcije

Potrebe funkcionalne korekcije

Bol u leđima, vratu, ramenima, koljenima ili stopalima

Ublažavanje napetosti mišića

Poticanje ispravne biomehanike

Smanjenje bola

Smanjenje oteklina

Podrška mišićima i zglobovima

Poboljšana cirkulacija

Povećanje opsega pokreta

Potpora rehabilitaciji

Poboljšanje sportskih performansi

Smanjenje umora

Stabilnost, snaga i izdržljivost

Obratite nam se s povjerenjem

Zatražite svoj termin za konzultacije, terapiju ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca. Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.